Baconos-fűszeres csirkefasírt

Még nem étékelte senki sem. Légy Te az első!
Töltődés...
Előkészítési idő
30 perc
Sütési/főzési idő
40 perc
Elkészítési nehézség
Egyszerű
Adag
4 személy
Étel jellege
Ebéd
Beküldte
50 dkg
csirke darált hús
1 db.
tojás
1 gerezd
fokhagyma
3 csésze
zsemlemorzsa
2 evőkanál
apróra vágott friss metélőhagyma
2 evőkanál
próra vágott friss bazsalikom
2 deciliter
barbecue szósz
8 db.
bacon szalonnaszelet
Baconos-fűszeres csirkefasírt
  1. A darált húst a tojással, zúzott fokhagymával, zsemlemorzsával, snidlinggel, bazsalikommal és a szósz felével egy tálba tesszük, megsózzuk és összedolgozzuk.
  2. A masszából 8 vastag hengert formázunk, majd minden egyes darabot bacon szalonnába csomagolunk, és a szalonna véget fogpiszkálóval rögzítjük.
  3. Egy nagy teflon serpenyőt kevés olajjal, közepes lángon felmelegítük.
  4. Megpirítjuk benne a csirke hengereket.
  5. Áttesszük olajozott tepsibe, megkenjük a tetejüket barbecue szósszal és az előmelegített sütőben kb. 8-10 perc alatt készre sütjük
  6. A sütés félidejében ismét kenjük meg a maradék szósszal.
  7. Salátával ideális.

Még nem szólt hozzá senki sem. Légy te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Megjegyzés: Szólj hozzá! Oszd meg véleményedet másokkal is.

Az email címed nem lesz látható mások számára. *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Írd be a megfelelő számértéket. *