Boros cseresznyeleves

1 csillag (rossz)2 csillag (elmegy)3 csillag (átlagos)4 csillag (jó)5 csillag (kiváló) (1 értékelés,4.00/5)
Előkészítési idő
25 perc
Sütési/főzési idő
15 perc
Elkészítési nehézség
Egyszerű
Adag
4 személy
Étel jellege
Ebéd
Beküldte
Beküldés ideje
50 dkg
cseresznye
2 deciliter
vörösbor
12 dkg
cukor
1 deciliter
tejföl
1 evőkanál
rizsliszt
3 db.
szegfűszeg
1 csipet
Boros cseresznyeleves
  1. A cseresznyét mossuk meg, öntsük fel vízzel, tegyük hozzá a fűszereket és forraljuk fel, majd főzzük 5 percig.
  2. Ezután öntsük bele a bort és a cukrot.
  3. Keverjük el a lisztet a tejföllel, öntsük a keveréket a levesbe, majd forraljuk fel újra.
  4. Várjuk meg míg egyet rottyan és vegyük le a tűzről.
  5. Hidegen, csészékbe adagolva tálaljuk.

Még nem szólt hozzá senki sem. Légy te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Megjegyzés: Szólj hozzá! Oszd meg véleményedet másokkal is.

Az email címed nem lesz látható mások számára. *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Írd be a megfelelő számértéket. *