Boros-narancsos málnaleves

1 csillag (rossz)2 csillag (elmegy)3 csillag (átlagos)4 csillag (jó)5 csillag (kiváló) (Nincs még értékelve)
Előkészítési idő
20 perc
Elkészítési nehézség
Egyszerű
Adag
4 személy
Étel jellege
Ebéd
Beküldte
Beküldés ideje
40 dkg
málna
2 deciliter
tejszín
1 deciliter
vörösbor
2 deciliter
málnaszörp
3 deciliter
rostos narancslé
2 deciliter
víz
2 evőkanál
méz
Boros-narancsos málnaleves
  1. A málna harmadát félrerakjuk, a többit turmixban pépesítjük és finom szűrőn áttörjük.
  2. Visszatesszük a turmixba és mehet bele a málnaszörp, a víz, fél deci tejszín, a vörösbor és a narancslé.
  3. Mézzel édesítjük, csipetnyi szegfűszeggel és fahéjjal ízesítjük.
  4. Már tálalható is hidegen a reszelt narancshéjjal és a maradék kemény habbá vert tejszínnel.

Még nem szólt hozzá senki sem. Légy te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Megjegyzés: Szólj hozzá! Oszd meg véleményedet másokkal is.

Az email címed nem lesz látható mások számára. *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Írd be a megfelelő számértéket. *