Elzászi káposztás kacsa

Még nem étékelte senki sem. Légy Te az első!
Töltődés...
Előkészítési idő
30 perc
Sütési/főzési idő
120 perc
Elkészítési nehézség
Közepes
Adag
6 személy
Étel jellege
Ebéd
Beküldte
2 kg
kacsahús
1 kg
savanyú káposzta
1 db.
vöröshagyma
3 db.
fokhagyma
2 deciliter
fehérbor
2 db.
babérlevél
Elzászi káposztás kacsa
  1. A savanyú káposztát az egész hagymával, fokhagymával, babérlevéllel és a borral párolni kezdjük.
  2. A húst megtisztítjuk, daraboljuk, majd kevés olajon rövid ideig elősütjük.
  3. A húst a puhára párolt káposztához tesszük, kevés vízzel felöntjük, sózzuk, borsozzuk, kevés majorannával ízesítjük, és pár óráig pároljuk.
  4. A húst a káposztára szedve tálaljuk.

Még nem szólt hozzá senki sem. Légy te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Megjegyzés: Szólj hozzá! Oszd meg véleményedet másokkal is.

Az email címed nem lesz látható mások számára. *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Írd be a megfelelő számértéket. *