Marokkói rántotta

1 csillag (rossz)2 csillag (elmegy)3 csillag (átlagos)4 csillag (jó)5 csillag (kiváló) (Nincs még értékelve)
Előkészítési idő
20 perc
Sütési/főzési idő
10 perc
Elkészítési nehézség
Egyszerű
Adag
4 személy
Étel jellege
Reggeli
Beküldte
Beküldés ideje
2 fej
hagyma
20 db.
paprikával töltött zöld olívabogyó
2 evőkanál
olívaolaj
1 teáskanál
cukor
3 db.
paradicsom
1 kicsi
1 kicsi
bors
1 mokkáskanál
pirospaprika
1 mokkáskanál
őrölt kömény
1 mokkáskanál
majoranna
1 mokkáskanál
rozmaring
1 mokkáskanál
őrölt babérlevél
8 db.
tojás
2 teáskanál
koriander
Marokkói rántotta
  1. A hagymát megpucoljuk, finomra vágjuk. A paprikával töltött zöld olívabogyót összevágjuk.
  2. Egy edényben az olívaolajat felforrósítjuk, megdinszteljük benne a hagymát és az olívabogyót a fél teáskanál cukorral.
  3. A paradicsomot meghámozzuk, húsát kis kockákra vágjuk, a hagymához adjuk. 5-10 percig együtt dinszteljük.
  4. Fűszerezzük sóval, borssal, pirospaprikával, őrölt köménnyel, majorannával, rozmaringgal és őrölt babérlevéllel.
  5. A tojásokat a zöldségekre öntjük, és a rántottát készre sütjük.
  6. Friss franciakenyérrel kínáljuk.

Még nem szólt hozzá senki sem. Légy te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Megjegyzés: Szólj hozzá! Oszd meg véleményedet másokkal is.

Az email címed nem lesz látható mások számára. *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Írd be a megfelelő számértéket. *