Márványos csokoládés brownie

Még nem étékelte senki sem. Légy Te az első!
Töltődés...
Előkészítési idő
40 perc
Sütési/főzési idő
25 perc
Elkészítési nehézség
Közepes
Adag
5 személy
Étel jellege
Desszert
Beküldte
10 dkg
tejcsokoládé
10 dkg
vaj
3 db.
tojás
10 dkg
kristálycukor
1 evőkanál
vaníliás cukor
1 kávéskanál
sütőpor
10 dkg
tejcsokoládé
10 dkg
fehér csokoládé
Márványos csokoládés brownie
  1. A csokoládét apró darabokra törjük és serpenyőbe rakjuk.
  2. A vajat hozzáadjuk és nagyon kis lángon az egészet megolvasztjuk, majd kihűlni hagyjuk.
  3. A tojásokat, a cukrot, a vaníliás cukrot, a lisztet és a sütőport a csokoládéhoz adjuk és simára keverjük.
  4. A keveréket sütőpapírral bélelt, kisméretű tepsibe terítjük.
  5. A sütő középső rácsára tolva kb. 20 percig sütjük.
  6. Elkészítjük a bevonatot: a fehér és a tejcsokoládét apró darabokra vágjuk, majd a forró piskóta tetjére szórjuk.
  7. A ráolvadt csokoládét úgy kenjük el, hogy márvány hatású felületet kapjunk. Rácson kihűlni hagyjuk.
  8. Kockákra vágva tálaljuk.

Még nem szólt hozzá senki sem. Légy te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Megjegyzés: Szólj hozzá! Oszd meg véleményedet másokkal is.

Az email címed nem lesz látható mások számára. *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Írd be a megfelelő számértéket. *