Petrezselymes-sajtos morzsával töltött gomba

Még nem étékelte senki sem. Légy Te az első!
Töltődés...
Előkészítési idő
25 perc
Sütési/főzési idő
5 perc
Elkészítési nehézség
Egyszerű
Adag
4 személy
Étel jellege
Vacsora
Beküldte
50 dkg
csiperkegomba
1 csomag
újhagyma
4 evőkanál
olaj
2 evőkanál
zsemlemorzsa
10 dkg
füstölt sajt
Petrezselymes-sajtos morzsával töltött gomba
  1. Megmossuk a gombákat, kitörjük a tönköket és apróra vágjuk (a kalapokat nem).
  2. Finomra aprítjuk az újhagymát és 2 evőkanál olajon megfonnyasztjuk.
  3. A gombák tönkjét hozzáadjuk, sózzuk, borsozzuk és 3 perc alatt lepirítjuk.
  4. Összekeverjük a hagymás gombát a zsemlemorzsával, az apróra vágott petrezselyemmel és a citrom levével.
  5. A keveréket a gombakalapokba töltjük, reszelt füstölt sajttal megszórjuk, a maradék olajjal meglocsoljuk, majd 5 perc alatt 200 fokos sütőben készre sütjük.
  6. Tálaláskor friss petrezselyemmel megszórjuk.

Még nem szólt hozzá senki sem. Légy te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Megjegyzés: Szólj hozzá! Oszd meg véleményedet másokkal is.

Az email címed nem lesz látható mások számára. *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Írd be a megfelelő számértéket. *