Tejszínes kapros csigaragu

1 csillag (rossz)2 csillag (elmegy)3 csillag (átlagos)4 csillag (jó)5 csillag (kiváló) (Nincs még értékelve)
Előkészítési idő
45 perc
Sütési/főzési idő
30 perc
Elkészítési nehézség
Közepes
Adag
8 személy
Étel jellege
Ünnepi vacsora
Beküldte
Beküldés ideje
2 kg
élő csiga
30 dkg
gomba
1 csomag
kapor
20 dkg
citrom
5 dkg
cukor
1 liter
fehérbor
5 dkg
vaj
3 deciliter
tejszín
5 dkg
liszt
Tejszínes kapros csigaragu
  1. A csigákat sós, köménymagos vízben megfőzzük, majd a húsokat megtisztítjuk.
  2. Vajban megpirítjuk a gombát, a csigahúst és a finomra vágott kaprot.
  3. Megsózzuk, kevés liszttel és fehérborral, tejszínnel felengedjük.
  4. Sóval, cukorral, citromlével ízesítjük és forrón tálaljuk.

Még nem szólt hozzá senki sem. Légy te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Megjegyzés: Szólj hozzá! Oszd meg véleményedet másokkal is.

Az email címed nem lesz látható mások számára. *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Írd be a megfelelő számértéket. *