Csicseriborsóval és bulgurral töltött kaliforniai paprika

Még nem étékelte senki sem. Légy Te az első!
Töltődés...
Előkészítési idő
30 perc
Sütési/főzési idő
25 perc
Elkészítési nehézség
Egyszerű
Adag
4 személy
Étel jellege
Vacsora
Beküldte
Beküldés ideje
20 dkg
bulgur
40 dkg
csicseriborsó konzerv
4 db.
paradicsom
1 csomag
menta
1 csomag
petrezselyem
2 evőkanál
olaj
4 db.
piros, sárga és zöld kaliforniai paprika vegyesen
Csicseriborsóval és bulgurral töltött kaliforniai paprika
  1. A bulgurt háromszoros mennyiségű sós vízben megfőzzük.
  2. Hozzáadjuk a leszűrt csicseriborsót és a felkockázott paradicsomot, majd meglocsoljuk a citrom levével.
  3. Sózzuk, borsozzuk majd az apróra vágott mentát és petrezselymet, illetve az olajat hozzáadjuk.
  4. Levágjuk a megmosott paprikák kalapját, a magokat kiszedjük, a keveréket beletöltjük és beletesszük a paprikákat egy kerámiaedénybe.
  5. 200 fokos sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük. Isteni köret grillhúsokhoz és fasírthoz.

Még nem szólt hozzá senki sem. Légy te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Megjegyzés: Szólj hozzá! Oszd meg véleményedet másokkal is.

Az email címed nem lesz látható mások számára. *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Írd be a megfelelő számértéket. *