Csirkemelles-csírasalátás buci

Még nem étékelte senki sem. Légy Te az első!
Töltődés...
Előkészítési idő
20 perc
Sütési/főzési idő
15 perc
Elkészítési nehézség
Egyszerű
Adag
4 személy
Étel jellege
Vacsora
Beküldte
4 db.
magos buci
3 evőkanál
majonéz
5 dkg
fetasajt
3 evőkanál
olívaolaj
1 db.
citrom
1 fej
lilahagyma
1 csomag
galambbegysaláta
1 marék
lucernacsíra
1 marék
görögszénacsíra
1 csipet
bors
1 csipet
konyhasó
2 evőkanál
olaj
1 db.
csirkemell
Csirkemelles-csírasalátás buci
  1. A csirkemellet kifilézzük és lapjában kettévágjuk, megsózzuk, megborsozzuk.
  2. Forró olajban aranybarnára sütjük. Lecsepegtetve félretesszük.
  3. A csírákat, a finomra vágott lilahagymát és a galambbegysalátát az olívaolajból és citromléből kevert, sóval, borssal ízesített öntettel összeforgatjuk.
  4. A fetát és a majonézt habosra keverjük.
  5. A kettévágott bucik alját megkenjük a fetás krémmel, ráterítjük a ferdén felszeletelt csirkemellet, ráhalmozzuk a salátát, majd a buci tetejét rátéve, frissen tálaljuk.

Még nem szólt hozzá senki sem. Légy te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Megjegyzés: Szólj hozzá! Oszd meg véleményedet másokkal is.

Az email címed nem lesz látható mások számára. *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Írd be a megfelelő számértéket. *