Csokoládés-meggyes brownie

Még nem étékelte senki sem. Légy Te az első!
Töltődés...
Előkészítési idő
30 perc
Sütési/főzési idő
35 perc
Elkészítési nehézség
Közepes
Adag
6 személy
Étel jellege
Desszert
Beküldte
Beküldés ideje
35 dkg
étcsokoládé
22 dkg
vaj
5 db.
tojás
10 dkg
cukor
10 dkg
dió
1 csomag
sütőpor
15 dkg
liszt
20 dkg
magozott meggy
Csokoládés-meggyes brownie
  1. Az étcsokoládét gőz felett összeolvasztjuk a vajjal.
  2. Robotgéppel fehéredésig habosítjuk az egész tojásokat a cukorral.
  3. Száraz serpenyőben a diót megillatosítjuk, majd durvára vágjuk.
  4. A felhabosított tojásokhoz adjuk az olvasztott vajas csokoládét, majd hozzákeverjük a sütőporral elkevert lisztet és a durvára vágott diót is.
  5. A masszát 40x20 cm-es sütőpapírral bélelt formába öntjük, a meggyeket elosztjuk a tetején, majd 30-35 percig sütjük 170 fokra előmelegített sütőben.
  6. Tűpróbával ellenőrizzük.

Még nem szólt hozzá senki sem. Légy te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Megjegyzés: Szólj hozzá! Oszd meg véleményedet másokkal is.

Az email címed nem lesz látható mások számára. *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Írd be a megfelelő számértéket. *