Waldorf-saláta

Még nem étékelte senki sem. Légy Te az első!
Töltődés...
Előkészítési idő
50 perc
Elkészítési nehézség
Egyszerű
Adag
4 személy
Étel jellege
Vacsora
Beküldte
4 db.
alma
1 fej
nagy zellergumó
2 deciliter
majonéz
1 deciliter
főzőtejszín
3 marék
pirított dióbél
Waldorf-saláta
  1. Távolítsuk el az almák magházát, éles késsel vágjuk metéltre a gyümölcshúst.
  2. Tisztítsuk meg a zellergumót, szintén vágjuk metéltre, majd forrásban lévő vízbe 5-6 percig főzzük.
  3. Szűrjük le, öblítsük le hideg vízzel.
  4. A majonézt keverjük össze a tejszínnel, citromlével, ízesítsük sóval és borssal.
  5. Forgassuk bele az alma- és zellercsíkokat, valamint az előzőleg száraz serpenyőben megpirított diót.
  6. Néhány órára tegyük hűtőszekrénybe, hogy összeérjenek az ízek.

Még nem szólt hozzá senki sem. Légy te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Megjegyzés: Szólj hozzá! Oszd meg véleményedet másokkal is.

Az email címed nem lesz látható mások számára. *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Írd be a megfelelő számértéket. *