Sonkás-zöldborsós ragu

1 csillag (rossz)2 csillag (elmegy)3 csillag (átlagos)4 csillag (jó)5 csillag (kiváló) (1 értékelés,5.00/5)
Előkészítési idő
45 perc
Sütési/főzési idő
45 perc
Elkészítési nehézség
Egyszerű
Adag
4 személy
Étel jellege
Vacsora
Beküldte
Beküldés ideje
50 dkg
kötözött sonka
50 dkg
pulyka vagy csirke comb
50 dkg
zöldborsó
1 db.
paradicsom
1 db.
hagyma
Sonkás-zöldborsós ragu
  1. A hagymát megdinszteljük, tűzről lehúzve pirospaprikával meghintjük.
  2. Beletesszük a felkockázott kötözött sonkát és a kockázott pulykacombot vagy csirkecombot, majd felöntjük kevés vízzel.
  3. Ha félig megfőtt, beletesszük a borsót, a paprikát, paradicsomot, fűszerezzük, és készre főzzük.
  4. Köretnek előfőzött rizst főzünk hozzá.
  5. Savanyúsággal tálaljuk.

Még nem szólt hozzá senki sem. Légy te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Megjegyzés: Szólj hozzá! Oszd meg véleményedet másokkal is.

Az email címed nem lesz látható mások számára. *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Írd be a megfelelő számértéket. *