Sült békacombok

1 csillag (rossz)2 csillag (elmegy)3 csillag (átlagos)4 csillag (jó)5 csillag (kiváló) (1 értékelés,5.00/5)
Előkészítési idő
20 perc
Sütési/főzési idő
20 perc
Elkészítési nehézség
Közepes
Adag
2 személy
Étel jellege
Ünnepi vacsora
Beküldte
Beküldés ideje
4 db.
békacomb
3 db.
tojás
3 evőkanál
kukoricaliszt
4 evőkanál
szójaszósz
1 deciliter
fehérbor
Sült békacombok
  1. Összekeverjük a tojástl, kukoricalisztet, szójaszószt és a bort.
  2. A combokat megforgatjuk az elkészített mártásban.
  3. Süssük ki a békacombokat forró zsírban, egyenként.
  4. Tálálhatjuk főtt karfiollal, bambuszrüggyel, zöldbabbal, és petrezselyemzöldjével vagy sült burgonyhasábokkal is.

Még nem szólt hozzá senki sem. Légy te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Megjegyzés: Szólj hozzá! Oszd meg véleményedet másokkal is.

Az email címed nem lesz látható mások számára. *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Írd be a megfelelő számértéket. *