Halas előétel

Még nem étékelte senki sem. Légy Te az első!
Töltődés...
Előkészítési idő
180 perc
Sütési/főzési idő
30 perc
Elkészítési nehézség
Közepes
Adag
6 személy
Étel jellege
Ropogtatnivaló
Beküldte
Beküldés ideje
350 gramm
sajt
5 db.
tojás
500 gramm
hal
5
liszt
4 evőkanál
zsemlemorzsa
Halas előétel

Vendégváráshoz, partykra, nasinak tökéletes.

  1. A halat sózzuk be, majd süssük meg.
  2. 4 tojást verjünk fel villával, adjuk hozzá a citromlevet, sót, borsot, majd ezekkel is verjük fel.
  3. Keverjük bele a sajtot.
  4. A megsült halat törjük össze, adjuk a tojáshoz.
  5. Ehhez jön a liszt és a zsemlemorzsa, az így kapott masszát alaposan keverjünk el. Tegyük be a hűtőbe, pihenjen egy órát.
  6. Ha letelt az idő, formázzunk fasírtgolyókat, majd két óra pihenésre tegyük vissza a fridzsiderbe.
  7. A golyókat forgassuk meg lisztben, tojásban majd zsemlemorzsában és forró, bő olajban süssük ki őket.
  8. Fogpiszkálóra szúrva tökéletes nasi.

Még nem szólt hozzá senki sem. Légy te az első!

Vélemény, hozzászólás?

Megjegyzés: Szólj hozzá! Oszd meg véleményedet másokkal is.

Az email címed nem lesz látható mások számára. *-al jelölt mezők kitöltése kötelező.

Írd be a megfelelő számértéket. *